Skip to main content

Voor feesten en partijen kunt u uiteraard ook terecht bij Gasterij de Hoek. Wij organiseren, samen met u, het partijtje hoe u hem voor ogen heeft.

Gasterij de Hoek heeft een gezellige zaal beschikbaar voor bijvoorbeeld een verjaardag, borrel, vergadering, bijeenkomst of gewoon een leuk feestje. Het zaaltje kan worden gescheiden van het café, en beschikt over een eigen bar en toiletgroep. Er kunnen feestjes gegeven worden tot 60 personen.

Wilt u meer weten of wilt u vrijblijvende informatie?


Bel, of kom gerust bij ons langs.


Decoratie & versiering

Voor een extra feestelijke uitstraling wordt er vaak versiering verzorgd door onze gasten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ballonnen, bloem decoraties, slingers en dergelijke.

Dit is geen enkel probleem; om het gebouw er echter ten alle tijden en voor alle gasten representatief uit te laten zien, moeten hierbij enkele ‘huishoudelijke regels’ in acht worden genomen:

•⁠  ⁠Meld altijd van tevoren dat er decoratie of versiering wordt aangebracht.

•⁠  ⁠Zorg ervoor dat er geen schade wordt toegebracht aan het gebouw of aan de zich in en om het gebouw bevindende voorwerpen.

•⁠  ⁠Zorg ervoor dat na afloop van het feest alle (resten van) versiering (ook de touwtjes etc.) worden opgeruimd.

•⁠  ⁠Verder mogen alleen brandveilige materialen worden gebruikt.

Als wij (resten van) versiering moeten verwijderen, zullen we hiervoor € 100,- aan u doorberekenen.

Let op: confetti is niet toegestaan. Wanneer deze regel niet in acht genomen wordt, zullen er schoonmaakkosten (€ 300,-) doorberekend worden.
Bovendien mag er buiten geen vuurwerk worden afgestoken en/of wensballonnen worden opgelaten.